Βγαίνει από την εντατική του ΓΝΛ και ο τρίτος σπουδαστής του ΤΕΙ Λάρισας

foititesΑνακοίνωση σύμφωνα με την οποία εξέρχεται της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΛ ο σπουδαστής του ΤΕΙ Λάρισας που ήταν στο σπίτι στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο δύο συμφοιτητές τους και δύο άλλοι μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, από το μονοξείδιο που εκλύθηκε από μαγκάλι το οποίο χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν. Ο συγκεκριμένος σπουδαστής θα χρειαστεί περαιτέρω φροντίδας σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από πολλές μέρες εκήλθαν του νοσοκομείου και οι άλλοι δύο συμφοιτητές του. Στο ανακοινωθέν του ΓΝΛ αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα εξέρχεται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας ο ασθενής Κλήμης Ελευθέριος 23 χρονών που εισήχθη στις 28.02.2013 λόγω κώματος μετά από δηλητηρίαση από Μονοξείδιο του άνθρακα (CO).

Ο ασθενής κατά την έξοδό του από τη ΜΕΘ έχει φυσιολογική επαφή με το περιβάλλον και παρουσιάζει ήπια τετραπάρεση με μυοπάθεια. Η κατάστασή του βαίνει νευρολογικά βελτιούμενη, χρήζει όμως περαιτέρω νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ