Επιμορφωτικές ημερίδες για μέλη του επιμελητηρίου

epimΤο επιμελητήριο Λάρισας προσφέρει στα μέλη του σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Η εκπαίδευση ανατέθηκε στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών Ι.ΧΟ.Σ (www.ixosacademy.edu.gr). Η πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ε.Β.Ε.Λ. την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 16.00 – 21.00 με θέμα: “16 σύγχρονοι πρωτοποριακοί τρόποι εξεύρεσης ιδανικών πελατών & σύστημα εργασίας – στρατηγική αποτελεσματικής αρχειοθέτησης υποψήφιων πελατών και personal visibility marketing strategy”.

Η Εξεύρεση πελατών δεν έπαψε ποτέ να είναι η κυρίαρχη πρόκληση ενός διαμεσολαβητή – πωλητή. Στην σημερινή οικονομική συγκυρία δεν φτάνει μόνο να έχουμε αρκετούς υποψήφιους πελάτες αλλά πρέπει και αυτοί να έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν σε μια αγορά .

– Πόσους «ακριβώς» υποψήφιους πελάτες χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και πως θα τους ανακαλύψουμε ?

– Με ποιά στρατηγική μπορούμε να αξιοποιήσουμε το Internet και ειδικά τα social media για να έχουμε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό υποψηφίων πελατών και ειδικά επιχειρηματιών και πώς θα χρησιμοποίησουμε συγκεκριμένα εργαλεία του διαδικτύου για να διαφοροποιηθούμε σημαντικά από τον ανταγωνισμό ?

– Πως θα αρχειοθετήσουμε και θα διατηρήσουμε με «ξεχωριστό» τρόπο ,αξιοποιώντας την τεχνολογία ,την επαφή με τον υποψήφιο που δεν έκλεισε , ωστε να είμαστε οι πρώτοι που θα θυμηθεί όταν η οικονομία επιστρέψει στην ανάπτυξη .

Τα ερωτήματα αυτά απαντώνται στην εξαιρετικής σημασίας ημερίδα για την ανάπτυξη του σύγχρονου διαμεσολαβητή- πωλητή.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ηλεκτρονικά και μέσω του site του Ε.Β.Ε.Λ http://www.larissa-chamber.gr/ ή απευθείας στο link http://ixosacademy.edu.gr/?page_id=1521

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ