Χρυσό μετάλλιο για την Ελ. Πορτέση στο πανελλήνιο ΤΚΝΤ

Εξασφάλισε τη συμμετοχή της με την εθνική στο πανευρωπαϊκό που θα γίνει στη Μολδαβία

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτις 30-31 Μαρτίου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στην Αθήνα ηλικίας 17-20 χρονών. Εκεί η Ελενα Πορτέση μετά από τέσσερις αγώνες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία -53 κιλών κλέβοντας το χρυσό στα τελευταία δευτερόλεπτα από την αντίπαλό της σε έναν τελικό για γερά νεύρα αποδεικνύοντας την εμπειρία της.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες τους οι Θεοδώρα Ντιντού -73, Σταματία Γκόλτσιου -57 και Αθανάσιος Μουσουλής -80 πραγματοποιώντας κι αυτοί εξαιρετικές εμφανίσεις. Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Δημήτριος Σκυβαλίδας στην πολυπληθέστερη κατηγορία των 63 κιλών χάνοντας στον τέταρτο αγώνα κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Καλή εμφάνιση έκανε και η Ιωάννα Γκόλτσιου χάνοντας στο χρυσό πόντο από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξίζει να σημειωθεί ότι παρότι οι αθλητές παρ’ όλες τις δυσκολίες Πορτέση και Μουσουλής σπουδάζουν στα ΤΕΦΦΑ και οι άλλοι αθλητές βρίσκονται στην τελευταία χρονιά του σχολείου δίνοντας περισσότερη σημασία στις σχολικές τους υποχρεώσει η εμφάνιση του Συλλόγου ήταν επιτυχημένη.

Η Πορτέση με την κατάκτηση της πρώτης θέσης εξασφάλισε την συμμετοχή της με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Νέων που θα πραγματοποιηθεί στη Μολδαβία 18-21 Απριλίου

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς επίσης και τον προπονητή κ. Χρήστο Ντιντό που με τις πολύτιμες οδηγίες του κατάφερε να διατηρήσει τον Τύρναβο στις κορυφαίες θέσεις τις Ελλάδος και για μια ακόμη φορά, αφού αθλήτριά του συμμετέχει σε μια Πανευρωπαϊκή Διοργάνωση.  Δ.Σ. και προπονητής εύχεται στην Πορτέση καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ