Ούτε ο Καραμανλής πιστεύει τα σενάρια περί δολοφονίας του

καραμΤα σενάρια για συνωμοσία εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τα οποία θα κατέληγαν σε δολοφονία του ούτε ο ίδιος ο φερόμενος ως θύμα της δεν δείχνει να τα πιστεύει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «6 μέρες» ο Κώστας Καραμανλής θεωρεί ότι «κάποιοι του έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι» και φέρεται να έχει πλήρη εικόνα για το ποιος έστησε τις υποκλοπές με στόχο τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Οσον αφορά το λεγόμενο «σχέδιο δολοφονίας» του, ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα έφταναν μέχρι εκεί.

Σύμφωνα με συνεργάτη του, ο κ. Καραμανλής θεωρούσε ότι το σενάριο δολοφονίας του είναι πολύ τραβηγμένο στην εποχή μας και στη δική μας χώρα.

Κατά τα λοιπά, κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα φοβάται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, εκτιμώντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Ο κ. Καραμανλής πιστεύει ότι οι αντοχές της τρικομματικής κυβέρνησης μειώνονται, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει βλέψεις για να επιστρέψει σε ρόλο ηγέτη.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, οι σχέσεις του με τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι κακές, αλλά δεν είναι και θερμές, καθώς ο κ. Σαμαράς δεν υπερασπίσθηκε τις πολιτικές της 5ετίας 2004-2009, κάτι που ο κ. Καραμανλής θεωρεί «πολιτικά ανήθικο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Καραμανλής, πιστεύει ότι πλήρωσε την άρνησή του να στηρίξει το «Ναι» στο σχέδιο Ανάν, πλήρωσε το βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι, αλλά και το «άνοιγμα» στους Ρώσους.

«Δεν ήταν κινήσεις αντι-αμερικανικές, ήταν επιλογές στηριγμένες στη διαπίστωση ότι ο στρατηγικός αμερικανικός μονόδρομος της Ελλάδας, δεν συνέπιπτε σε πολλά σημεία με τα δικά της στρατηγικά συμφέροντα και άρα χρειάζονταν κάποιες αλλαγές», υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να μην ενδιαφέρεται να επιστρέψει σε πολιτικό ρόλο. «Ούτε με σφαίρες» είναι η φράση που χρησιμοποιεί.

yahoo news

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com