Συνελήφθη για κλοπή μοτοσικλέτας και ποτών

motosikΣυνελήφθη, χθες (18-04-2013) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 34χρονος ημεδαπός για κλοπή μοτοσικλέτας και αλκοολούχων ποτών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στη Λάρισα, ο συλληφθείς αφαίρεσε από κλειστό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας μία μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού.

Στη συνέχεια, μαζί με το συνεργό του, μετέβησαν σε κατάστημα κάβα 43χρονου ημεδαπού, όπου, αφού διέρρηξαν την είσοδο του καταστήματος, αφαίρεσαν τριάντα έξι (36) φιάλες αλκοολούχων ποτών. Μετά την κλοπή των ποτών, ο 34χρονος γύρισε στο χώρο απ’ όπου είχε αφαιρέσει τη μοτοσικλέτα προκειμένου να την επιστρέψει, όμως, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) από τις αφαιρεθείσες φιάλες ποτών, οι οποίες αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ στο εσωτερικό της κάβας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας (1) φακός του 34χρονου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ