Χρ. Κέλλας: Απαιτούνται υπόγειοι αγωγοί στα δίκτυα των ΤΟΕΒ

johnΤον ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων και υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο επισκέφθηκε ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας. Ο βουλευτής θέλησε να θέσει επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τους αγρότες του Νομού και να ενημερωθεί για την πορεία των κοινοτικών πόρων στον αγροτικό τομέα.
Ο κ. Κέλλας αναφέρθηκε στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του Νομού σε θέματα υποδομών αφού το παλαιωμένο δίκτυο άρδευσης δημιουργεί πολλά προβλήματα ειδικά το καλοκαίρι και σε περιόδους συγκομιδής.
Η υπογειοποίηση  των αγωγών, η άμεση αντικατάσταση των χαλασμένων σωλήνων,  και οι κοινοτικοί πόροι στον αγροτικό τομέα, ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης των δύο ανδρών.
Για την υπογειοποίηση των αγωγών άρδευσης και την άμεση αντικατάσταση των χαλασμένων σωλήνων ο βουλευτής τόνισε ότι είναι θέμα που χρήζει άμεσης επίλυσης αφού θα υπάρξει αφ’ ενός εξυπηρέτηση των αναγκών των αγροτών και αφ’ ετέρου θα σταματήσει η κατασπατάληση του νερού, κάτι που θα ωφελήσει και το περιβάλλον.Όσο για τους κοινοτικούς πόρους ο βουλευτής επεσήμανε στον κ. Θεοχαρόπουλο ότι αγρότες και νέοι αγρότες περιμένουν τα κοινοτικά προγράμματα σαν μια σημαντική βοήθεια και τόνισε ότι αφού η πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση του αγροτικού τομέα, τότε είναι επιβεβλημένη και η επίσπευση των διαδικασιών για την διάθεση των κοινοτικών πόρων.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον κ. Θεοχαρόπουλο να δηλώνει την πρόθεση του να μελετήσει όλα τα θέματα που του έθεσε ο βουλευτής και τον κ. Κέλλα να υπόσχεται ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ