Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Π.Σ. Θανάσης Αγγέλης

agelis_100Με μια επιστολή καταπέλτη κατά του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού για τον τρόπο λειτουργίας του ως επικεφαλής της παράταξης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Αγγέλης ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου την ανεξαρτητοποίησή του. Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του σώματος Γρ. Παπαχαραλάμπους ο κ. Αγγέλης σημειώνει τα εξής:

“Η ανύπαρκτη πολιτική λειτουργία της περιφερειακής ομάδας μέχρι σήμερα, που αυταρχικά επέλεξε και επέβαλε ο περιφερειάρχης, απαξιώνοντας το θεσμό, αλλά και τα γεγονότα που μεσολάβησαν στο εσωτερικό της παράταξης, μου επιβάλουν να δώσω και τυπικό χαρακτήρα στην πολιτική μου αυτονομία. Πρόκειται για μια ενέργεια που γίνεται με αίσθημα ευθύνης στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης που υπηρετώ για χρόνια. Η ενέργεια αυτή γίνεται με την παρότρυνση πολιτικών μου φίλων, συνεργατών και συνοδοιπόρων μου, που πιστεύουμε ότι ως ανεξάρτητος περ. σύμβουλος θα διατηρήσω πιο ανοικτή, ειλικρινή, γόνιμη και θερμή επικοινωνία (όπως είχα πάντα) με τον κόσμο που με στήριξε ολόψυχα για δεύτερη δεκαετίαπου ασχολούμαι με την αιρετή αυτοδιοίκηση β’ βαθμού.

Θα συνεχίσω να στηρίζω οτιδήποτε θετικό συζητιέται στο περιφερειακό συμβούλιο με γνώμονα τις αρχές της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας για το συμφέρον των πολιτών και την ανάπτυξη της Θεσσαλίας”. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ