Απομακρύνονται επικίνδυνα πυρομαχικά από την ΠΑΠ στην Ελασσόνα

johnΣε σύσκεψη υπό την προεδρία του  Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Δαβάκη μετείχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος. Στη σύσκεψη, που έγινε παρουσία του  αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαξ. Χαρακόπουλου, του πρώην Υπουργού, κ. Φιλ. Σαχινίδη και δύο ανώτατων αξιωματικών του Στρατού, συζητήθηκε το θέμα της απομάκρυνσης της ΠΑΠ και των πυρομαχικών από την Ελασσόνα, μετά την  τραγική εξέλιξη με την πυρκαγιά και τον κίνδυνο, στον οποίο είναι εκτεθειμένη  η πόλη.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε, ότι από σήμερα ήδη έχουν αρχίσει να αποσύρονται τα πιο επικίνδυνα πυρομαχικά, πάνω από 400 τόνοι και σταδιακά θα μειώνεται ο όγκος των πυρομαχικών από την ΠΑΠ, ενώ θα εξεταστεί και η απομάκρυνσή της.

john (2)Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος, δήλωσε ανυποχώρητος και στο θέμα της απομάκρυνσης της ΠΑΠ τονίζοντας ότι εάν δεν φύγει η ΠΑΠ από την Ελασσόνα οι επόμενες κινήσεις θα είναι μορφές κινητοποιήσεων, που θα αποφασιστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας.

Στο πλαίσιο αυτο ο δήμαρχος εξέθεσε το θέμα και στην αν. Υπουργό κ. Φ. Γεννηματά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com