ΚΑΤΑΣXΕΘΗΚΕ ΚΑΜΠΡΙΟ BMW ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ…ΠΙΣΙΝΑ!

ΚΑΤΑΣXΕΘΗΚΕ ΚΑΜΠΡΙΟ BMW ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ...ΠΙΣΙΝΑ!Δεν πίστευε στα μάτια του ο Γερμανός αστυνομικός που προσπέρασε με την υπηρεσιακή μηχανή του μια κάμπριο BMW στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην κωμόπολη Blauenthal, περίπου 250 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου…
Το αμάξι κινείτο μεν κανονικά και χωρίς να παραβιάζει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πλην όμως οι τέσσερις άνδρες επιβάτες του φορούσαν μαγιό και κολυμπούσαν – κυριολεκτικά – στην αυτοσχέδια πισίνα στην οποία είχε μετατρέψει το σαλόνι του αυτοκινήτου ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του!
Μετά το αρχικό ξάφνιασμά του ο αστυνομικός καταδίωξε το αυτοκίνητο και οι επιβάτες του το εγκατέλειψαν στην άκρη ενός ποταμού στον οποίο και βούτηξαν για να διαφύγουν της σύλληψης. Στη συνέχεια πάντως ένας εξ’ αυτών παρουσιάστηκε στον εμβρόντητο αστυνομικό ο οποίος δεν ήξερε εάν πρέπει να τον συλλάβει και για ποιο αδίκημα. Τελικώς το αμάξι κατασχέθηκε γιατί δεν είχε άδεια… μετατροπής και θα περάσει από ΚΤΕΟ για να διαπιστωθεί εάν είναι ασφαλές να κυκλοφορεί!
Πηγή: theinsider.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com