ΕΛ. ΑΚΡΙΤΑ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!

ακριταΜε τον δικό της τρόπο επέλεξε η γνωστή συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, να σχολιάσει τον τραγικό θάνατο του 18χρονου νέου, αλλά ακόμη περισσότερο το σχόλιο της Λένας Διβάνη στον προσωπικό της λογαριασμός στο facebook.
Καυστική όπως πάντα τα λέει έξω από τα δόντια για όσους σχολιάζουν τον θάνατο του άτυχου νεαρού με την αποστομωτική φράση: «ας πλήρωνε εισιτήριο».
Η Έλενα Ακρίτα τους απαντά:
«Να συγχαρούμε θερμά όλους εσάς που λέτε «ο 18χρονος ας πλήρωνε εισιτήριο». Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που παίρνετε και δίνετε πάντα απόδειξη. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν παρκάρετε ποτέ παράνομα. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν ρίξατε ποτέ σκουπίδι έξω από κάδο. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν μπορείτε να καταλάβετε τον τρόμο ενός παιδιού που δεν έχει ένα ευρώ στην τσέπη. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που αποκαλείτε του άνεργους τζαμπατζήδες. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που πιστεύετε πως από τα οχήματα πηδάνε «τα παιδιά των άλλων»… Γιατί αυτές είναι οι ζωές των άλλων… Κι αυτοί είναι θάνατοι των άλλων… Για ένα κωλοεισητήριο… Ντροπή! »
arouraios.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com