Η Δ.Α. ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ

ΤζανακούληςΑπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, απάντηση στην Ενωτική Πρωτοβουλία: «Φαίνεται πως ο κ. Καλογιάννης επιλέγει εσκεμμένα τη στρατηγική της έντασης, αποδεικνύοντας ποιος τελικά κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Σε τέτοιες στιγμές επιμένουμε πως κυρίαρχο στοιχειό είναι η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα και η συνεννόηση μεταξύ των πολιτών και των πολιτικών οργανώσεων.

Η δημοτική αρχή ωστόσο και ο Δήμαρχος δεν επιδίδονται σε «διαγωνισμούς αγωνιστικότητας». Ο Δήμαρχος Λαρισαίων δίνει τις μάχες εκεί που χρειάζεται, για τα θέματα που εξουσιοδοτείται από τους Λαρισαίους και κρίνεται απ’ αυτούς. Δεν διεκδικεί καμιά πολιτική καταξίωση μέσα απ’ τους αγώνες. Όσοι νομίζουν πως έτσι θα εξασφαλίσουν στηρίξεις, ας απευθυνθούν αλλού.

Στις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λαρισαίων δεν κατονομάζεται καμία πολιτική παράταξη, γιατί δεν στοχοποιείται κανένα φρόνημα, αλλά καταδικάζονται οι παράνομες πράξεις και φυσικά η βία. Από το Διαφωτισμό και μετά, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πιστεύουν ότι θέλουν, όπως είναι και υποχρεωμένοι να αποδέχονται το σύνταγμα και τους νόμους και βεβαίως να λειτουργούν εντός των νομίμων πλαισίων.

Τέλος η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Λαρισαίων προσωπικά απευθύνουν εκ νέου έκκληση σ’ όσους εκφέρουν δημόσιο λόγο να είναι πιο προσεκτικοί, να επιλέγουν την συνεννόηση και την ψυχραιμία, γιατί η χώρα έχει ανάγκη από ομαλότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ