ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ TΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

σθεβΟ Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει εξειδικευμένο  επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Tεχνικές είσπραξης οφειλών – Έλεγχος Πιστώσεων» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 10 ωρών.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τις τεχνικές είσπραξης οφειλών, τη διαχείριση αλλά και των έλεγχο πιστώσεων της επιχείρησης.  Το πρόγραμμα στοχεύει να παρουσιάσει και να αναλύσει την μεθοδολογία και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται από τα αρμόδια στελέχη μιας επιχείρησης, για τον σωστό σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας ορθολογικής και ασφαλούς εταιρικής πιστωτικής πολιτικής.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε οικονομικά στελέχη επιχειρήσεων, σε στελέχη πωλήσεων ή εμπορικών τμημάτων, σε ελεύθερους επαγγελματίες εμπορικών και άλλων επιχειρήσεων και σε όλα τα στελέχη που εμπλέκονται σε διαδικασίες πωλήσεων αγαθών και υπηρεσιών.

Θεματολογία προγράμματος

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

 Τα βήματα για την επιτυχημένη είσπραξη οφειλών

 Σενάρια αντιμετώπισης οφειλετών

 Τεχνικές διαπραγμάτευσης

 Πρακτικές συμβουλές

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

 Χαρακτηριστικά Πιστωτικής Πολιτικής

 Στόχοι & στρατηγική πωλήσεων

 Πιστωτική πολιτική (plafon) Ορίων Πιστώσεων

 Επισφαλείς Πιστώσεις – κάλυψη επισφαλών απαιτήσεων

 Διαδικασίες, τρόποι ελέγχου και διαχείρισης υπολοίπων

 Τεχνικές μείωσης υπολοίπων

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2013 (Τετάρτη  και Πέμπτη ώρες 16:00-20:15) στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρο Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1ος όροφος, Λάρισα.

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο  κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Συμβουλευτικής Υπηρεσιών, Μελετών και Εκπαίδευσης. ∆ιακεκριμένο Στέλεχος σε ∆ιευθυντικές Θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Απόφοιτος της ΑΒΣΘ με ειδίκευση στην ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ, εισηγητής στο ΕΚ∆∆Α, μέλος της ΕΕ∆Ε, εισηγητής από το 1989 σε θέματα Marketing, Πωλήσεων, Επικοινωνίας και ∆ιαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Γενικός ∆ιευθυντής της εταιρίας Συμβούλων Επιχειρήσεων Alpha Plan Consultants

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,45% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου, τηλ. 2410-555507 (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ