ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

νασSarxosisPanOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην τελική ευθεία μπαίνουν, όπως όλα δείχνουν, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες για την ανάδειξη των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Τυρνάβου. Με δεδομένο ότι ο νυν δήμαρχος που εκλέχθηκε με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και θα έχει και τώρα τη στήριξη του εναπομείναντος κόμματος,


malak-300x224OLYMPUS DIGITAL CAMERAξεκίνησε ήδη την προεκλογική του εκστρατεία με τους δήθεν απολογισμούς έργου που κάνει σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι αρχίζουν σιγά – σιγά να ανοίγουν τα χαρτιά τους.

Στο χώρο της ΝΔ εδώ και καιρό έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να ηγηθούν σχήματος ο πρώην δήμαρχος Αθ. Νασίκας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κοζάνης Γ. Κασαπίδη και προωθούν από κοινού πανελλαδική εκστρατεία για τη διατήρηση της ελληνικότητας της φέτας, η πρώην δήμαρχος Αμπελώνα Αν. Ψύρρα και ο πρώην αντιδήμαρχος Τυρνάβου Λ. Βουγιατζής.

Μάλιστα σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες φαίνεται οι κ.κ. Ψύρρα και Βουγιατζής να έχουν συμφωνήσει στη διαδικασία βάσει της οποίας θα δοθεί το χρίσμα ή η στήριξη της ΝΔ στον υποψήφιο και δεσμεύθηκαν ότι όποιος από τους δύο δεν επιλεγεί να στηρίξει τον επιλεχθέντα.

Φυσικά το ενδιαφέρον στο «γαλάζιο» στρατόπεδο δεν σταματά στους 3 αφού υπάρχουν και άλλα άτομα που βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να ηγηθούν συνδυασμού με τη στήριξη της ΝΔ, όπως οι κ.κ. Χρ. Τσιτσιρίγγος και Γ. Γκάτσος, ενώ γρίφος παραμένει η στάση του πρώην δημάρχου Αμπελώνα Αθ. Χρυσοβέργη.

Από ένα μεγάλο κομμάτι του συνδυασμού του πρώην δημάρχου Τυρνάβου και από το χώρο της αριστεράς γενικότερα φαίνεται ότι θα υπάρξει μία υποψηφιότητα αυτή του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, ενώ το ΚΚΕ αυτή τη φορά φαίνεται ότι επιλέγει την αυτόνομη κάθοδο με αμιγώς κομματικό ψηφοδέλτιο και φυσικά κομματικό υποψήφιο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ