18ΧΡΟΝΗ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη και 26χρονος για κλοπή και απόπειρα κλοπής σε καταστήματα 

κλοπη-καυσιμαΑπό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες και συνελήφθη χθες (07-12-2013) το απόγευμα ως δράστιδα των κλοπών, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, μία 18χρονη ημεδαπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 18χρονη χθες (07-12-2013) τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες διέπραξε τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην πόλη της Λάρισας, εισερχόμενη από ανασφάλιστες κεντρικές εισόδους και συγκεκριμένα:

o    από οικία 71χρονης ημεδαπής αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ, από παντελόνι και πορτοφόλι της ηλικιωμένης,

o    από οικία 68χρονης ημεδαπής αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (115) ευρώ από πορτοφόλι και

o    από οικία 57χρονου ημεδαπού αφαίρεσε από πορτοφόλι το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ, τραπεζικές κάρτες, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (278,9) ευρώ, από τα οποία τα (55) ευρώ αποδόθηκαν στην 71χρονη και τα υπόλοιπα αποδόθηκαν ισόποσα στους άλλους δύο νόμιμους δικαιούχους.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Επίσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση κλοπής και μία απόπειρα από καταστήματα και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-12-2013) ως δράστης των κλοπών, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, ένας 26χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος χθες (07-12-2013) το βράδυ και σήμερα (08-12-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες διέπραξε μία περίπτωση κλοπής και μία απόπειρα από καταστήματα στην πόλη της Λάρισας, με τη χρήση σιδερένιου λοστού και συγκεκριμένα:

o    χθες το βράδυ, εισήλθε σε κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού 53χρονης ημεδαπής, θραύοντας τον υαλοπίνακα με το λοστό, χωρίς να αφαιρέσει κάτι και

o    τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εισήλθε σε κρεοπωλείο 47χρονου ημεδαπού με παρόμοιο τρόπο κι αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των τριάντα (30) ευρώ.

Το ύψος των υλικών ζημιών που προκάλεσε σε αμφότερα τα καταστήματα ανέρχεται στα (1.100) ευρώ συνολικά, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό από το κρεοπωλείο, το οποίο κατασχέθηκε κι αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Επιπλέον, κατασχέθηκε κι ο λοστός που χρησιμοποίησε ο 26χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ