ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 77ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η στυγνή δολοφονική ενέργεια σε βάρος του 77χρονου Νίκου Σπυρόπουλου που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην είσοδο του σπιτιού του στον Τύρναβο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος 77χρονος άκουσε θόρυβο στον αυλόγυρο του σπιτιού του και κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Αφού έλεγξε την περιοχή χωρίς να διαπιστώσει κάτι ύποπτο αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όμως όπως όλα δείχνουν άγνωστος ή άγνωστοι τον περίμεναν στην είσοδο του σπιτιού και τον χτύπησαν εξ επαφής στο κεφάλι επιφέροντάς του ακαριαία τον θάνατο.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών προκλήθηκε αναστάτωση και αμέσως οι οικείοι του βγήκαν έξω για να δουν τι συνέβη και δυστυχώς αντίκρισαν νεκρό τον άνθρωπό τους.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας κ. Τζιοβάρας, ανώτεροι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης, ιατροδικαστής για να εξετάσουν τα αίτια της δολοφονίας του 77χρονου που γεμίζει πολλά ερωτήματα.

φον1 (Αντιγραφή)Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν την ήσυχη γειτονιά του άτυχου 77χρονου και στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν πολλοί γείτονες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από νωρίς χθες το πρωί αστυνομικοί αναζητούν άγνωστους δράστες οι οποίοι με καλυμμένα τα πρόσωπα επιχείρησαν να ληστέψουν ηλικιωμένους στο Δαμάσι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

[subscribe2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ