ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

protobΤην ανεπιφύλακτη ένταξη και στήριξή τους στην Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Τυρνάβου εκφράζουν με δημόσια τοποθέτησή τους  πέραν του κ. Σπ. Τσιαχρή, που είχε κάνει προχθές δήλωση στήριξης και οι επίσης αυτοκινητιστές κ.κ. Ανδρέας Ξηρομερίτης και Γιάννης Γκάνας.

Η κοινή δήλωση των τριών αυτοκινητιστών είναι η ακόλουθη:

«Κανένας Τυρναβίτης δεν μπορεί να μένει νηστικός, άστεγος, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό απαιτεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αλλά και η ιστορική πορεία και το πολιτιστικό υπόβαθρο των Τυρναβιτών.

Για να γίνει πράξη, όμως, αυτή η οπτική των πραγμάτων, πρέπει να συγκροτηθεί ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο, υπερκομματικού χαρακτήρα, που δεν θα εδράζεται στην πεπαλαιωμένη πρακτική των κομματικών χρισμάτων και των κομματικών παρωπίδων.

Πιστεύουμε ότι, σήμερα, η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Τυρνάβου μπορεί να αποτελέσει τον φορέα που θα πραγματώσει το προαναφερόμενο λαϊκό μέτωπο πάλης ενάντια στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Τυρναβιτών και θα αγωνιστεί με πάθος για την κοινωνική και οικονομική αναγέννηση του τόπου. Έτσι, νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια την ένταξη και στήριξή μας στην δραστήρια προσπάθεια που καταβάλλουν οι συμμετέχοντες στην Πρωτοβουλία».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com