ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

KKEΑνοικτή συγκέντρωση – συζήτηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις ευρωεκλογές πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης στο Εμμανουήλειο του Τυρνάβου το ΚΚΕ, σε μια προσπάθεια να αναλυθούν οι θέσεις του κόμματος αλλά και να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες επιλογής του επικεφαλής του συνδυασμού στο δήμο Τυρνάβου.

kke2 (Αντιγραφή)Εισήγηση στην εκδήλωση έκανε ο γραμματέας της Τ.Ε. Λάρισας του κόμματος Π. Σπήλιος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα στηρίξει τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης και κατ’ επέκταση στους συνδυασμούς θα μετέχουν πρόσωπα που ασπάζονται τις αρχές και το διεκδικητικό πλαίσιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στους συνδυασμούς θα μετέχουν στελέχη που είτε ανήκουν στο ΚΚΕ, είτε βρίσκονται κοντά στο κόμμα και αποδέχονται τις θέσεις, τις προτάσεις και το αγωνιστικό – διεκδικητικό του πλαίσιο.

kke3 (Αντιγραφή)Αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής του επικεφαλής στο δήμο Τυρνάβου όπως αποφασίστηκε χθες θα δημιουργηθεί μια διευρυμένη επιτροπή η οποία θα εξετάσει πρόσωπα που βρίσκονται εντός ή κοντά στη Λαϊκή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ