ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου

Κυριολεκτικά “πήραν φωτιά” χθες τα μέλη της Τ.Ε. Τυρνάβου της ΝΔ μόλις πληροφορήθηκαν για τη συνάντηση που είχε ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Αστ. Ροντούλης, με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και τα όσα ανέφερε υπέρ του κ. Σαμαρά μετά τη συνάντηση ο τυρναβίτης πολιτικός.

Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανδρέας Καλακαλάς ο οποίος ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους και σε όσους τον ρωτούσαν για τις εξελίξεις ότι “ο Ροντούλης ούτε εντάχθηκε, ούτε προσχώρησε, ούτε επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.

“Και τα γομάρια πού πήγανε κ. Ροντούλη, όπως προσφάτως αποκαλούσες τους κυβερνώντες;”, αναρωτήθηκε ο κ. Καλακαλάς, χαρακτηρίζοντας ανεγκέφαλους και αδαείς εκείνους που κανόνισαν στην Αθήνα τη συνάντηση Σαμαρά – Ροντούλη

“Μάθετε να ρωτάτε ανεγκέφαλοι δεν είναι κακό. Ακόμη και σήμερα ο δήμος Τυρνάβου θα ανήκε στη ΝΔ αν δεν υπήρχε στη δημοτική ομάδα ο Ροντούλης.

Ξυπνήστε επιτέλους νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες, ο Ροντούλης δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία”, αναφέρει σε όλους τους τόνους ο κ. Καλακαλάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ