ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

OLTEE Από τις 7-2-2014 λειτουργεί δοκιμαστικά η νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.)…

Το domain name oltee.gr και η φιλοξενία της ιστοσελίδας, παρέχεται από την εταιρία «ΕΠΑΦΟΣ – Συστήματα Πληροφορικής».

«Το site ΔΕΝ ΕΧΕΙ ειδησεογραφικό χαρακτήρα. Αποτελεί το επίσημο διαδικτυακό μέσο έκφρασης των θέσεων της Ομοσπονδίας, ενημέρωσης για τις δράσεις και σχολιασμού επιλεγμένων θεμάτων της επικαιρότητας. Δεν έχουμε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού από τους αναγνώστες, οι οποίοι όμως μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα στην Ομάδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/groups/oltee/).

Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή. Προς το παρόν διατίθενται μόνο ορισμένα πεδία και κυρίως τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ και οι κοινοποιημένες ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ μας. Φιλοδοξούμε να εμπλουτίσουμε σταδιακά το περιεχόμενό της, ώστε στο μέλλον να αποτελέσει μια πραγματική ΠΥΛΗ για την ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στην Ελλάδα, απαραίτητη για τους Εκπαιδευτικούς, τους Γονείς, τους Μαθητές.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, τα σχολεία και τα Μ.Μ.Ε. ότι στο εξής, οι ηλεκτρονικές αποστολές με το έντυπο υλικό μας, θα περιλαμβάνουν μόνο την υπερσύνδεση (το link) του εγγράφου στην ιστοσελίδα μας. Η πρακτική αυτή θα αποσυμφορήσει τους διακομιστές αλληλογραφίας και το χώρο αποθήκευσης των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ιστοσελίδα (παρατηρήσεις, υποδείξεις, άρθρα, σχόλια, αποστολή υλικού, αναφορά τυχόν προβλημάτων, κλπ), παρακαλούμεεπικοινωνήστε με τον Έφορο επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

eforosds.oltee@gmail.com

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.»

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 – 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα

τηλέφωνο: 210-5238973, fax: 210-5202798

e-mail: oltee.oltee@gmail.com & mail@oltee.att.sch.gr

ηλεκτρον. σελ.: http://www.oltee.gr

facebook: group http://www.facebook.com/oltee.oltee?ref=tn_tnmn

πληροφορίες: Σεραφείμ Κερασιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6936-449284

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com