ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ BRAND NAME Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

dvmaΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διοίκησης του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων και του περιφερειακού σύμβουλου Αθανασίου Παιδή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  ανταλλάχτηκαν απόψεις πάνω στα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης του ν. Λάρισας.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Παιδή για τις προσπάθειες που κάνει μέχρι τώρα όσον  αφορά την ανάπτυξη του Εναλλακτικού τουρισμού στον Όλυμπο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας .

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παιδής δήλωσε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στοχευμένες ενέργειες  προσπαθεί για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού , συμμετείχε  με ιδιαίτερη επιτυχία  στην έκθεση περιπατητικού τουρισμού  TOUR NATUR στη Γερμάνια Άθως και σε αρκετές ακόμη εκθέσεις όπου υπήρχε κοινό που θα μπορούσε να επισκεφτεί τη Θεσσαλία.

Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε τουριστική ταυτότητα , έχουμε  σημαντικά Brand Name στην περιοχή μας όπως ο Όλυμπος που είναι γνωστά σε όλο το κόσμο . Η εξειδίκευση  αποτελεί την κυρίαρχη τάση στη τουριστική αγορά , με βάση τον τρόπο ζωής  ,και εκεί είναι που πρέπει να προσανατολιστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ