ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

νδΣυνέλευση των μελών του κόμματος συγκαλεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο του Τυρνάβου η ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ με στόχο να συζητηθεί το θέμα των δημοτικών εκλογών και η στάση του κόμματος.

Στις τάξεις των στελεχών και των μελών του κόμματος επικρατεί έντονος προβληματισμός μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και την άρνηση των κεντρικών οργάνων του κόμματος να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στη σημερινή συνάντηση θα επιχειρηθεί να εξασφαλιστεί η δέσμευση όσων θα πάρουν μέρος σε αυτή για κοινή έκφραση προς τα έξω και κυρίως για στήριξη της υποψηφιότητας που θα επιλεχθεί αν τελικά αυτό γίνει πράξη.

Πάντως με δεδομένο ότι τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. είχαν πριν από λίγο διάστημα επιλέξει τον πρώην δήμαρχο Αθ. Νασίκα ως επικεφαλής, χωρίς να ανακοινώσουν ποτέ επίσημα αυτή την επιλογή τους, αλλά και με δεδομένο ότι ήδη υπάρχει έκφραση βούλησης από την πρώην δήμαρχο Αμπελώνα Αν. Ψύρρα να ηγηθεί συνδυασμού, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σημερινή συνάντηση τόσο για το ποια θα είναι η σημερινή απόφαση αλλά και ποιες θα είναι οι διαδικασίες για την επιλογή υποψηφίου που θα στηρίξει το κόμμα, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι τα περιθώρια στενεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ