ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

ÌÉÔÓÅË ×ÏËÅÌÐÁÓ   ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014)  MICHEL HOLEBAS  MANCHESTER - OLYMPIAKOS (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τη μεγάλη πρόκληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Το όνειρο της πρόκρισης στους «8» του Champions League μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς γνώρισε την ήττα από τους «κόκκινους διαβόλους» με 3-0.

Τέτοια ευκαιρία σαν τη σημερινή για να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δύσκολα θα ξαναβρεί στο μέλλον ο Ολυμπιακός.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα των «16» στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποδείχθηκε αρκετό για τους «ερυθρόλευκους», καθώς οι «μπέμπηδες» με ηγέτη και σκόρερ τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι (25΄πεν., 45΄+1, 52΄) επικράτησαν 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «8» της διοργάνωσης.

Με πέναλτι του Φαν Πέρσι, που το κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Χολέμπας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό.

Από ασίστ του Ρούνι, επίσης ο Φαν Πέρσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Ο Φαν Πέρσι έκανε το χατ τρικ στο 51ο λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ