ΜΕ ΤΟΝ ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟ Ο Μ. ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ

ΣΑΚΕΛΔΙΑΣε ιδιαίτερο θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του υποψηφίου  Δημάρχου για τον Δήμο Λαρισαίων και επικεφαλής του Συνδυασμού Νέα Λάρισα Ντίνου Διαμάντου και του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλη Σακελάρη κατά την οποία ανακοινώθηκε η συνεργασία και η κοινή συμφωνία

για τη συμπόρευση τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Μιχάλη Σακελάρη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Νέα Λάρισα  ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Με το πέρας της συνάντησης o Μιχάλης Σακελάρης δήλωσε:

«Στην κρίσιμη αυτή ώρα για την Πατρίδα και τους πολίτες της οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για όλους μας. Σε ότι με αφορά ως στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και ως πολίτη, στάθηκα από την πρώτη στιγμή με συγκροτημένη άποψη και υπεύθυνη πρόταση δίπλα στον Λαρισαίο πολίτη στην προσπάθειά του να αντιδράσει και να διεκδικήσει μια ζωή με αξιοπρέπεια, έναν  Δήμο και ευρύτερα ένα κράτος που του αξίζει, αλλά και την ελπίδα για μία καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο.

Όλοι αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτόν. Ο δήμος της Λάρισας μας χρειάζεται όλους, γι’ αυτό ζητάω από τους Λαρισαίους δημότες να μου δώσουν την ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, συνοδοιπόρος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων Ντίνο Διαμάντο και την πραγματικά αδέσμευτη και ανεξάρτητη κίνηση πολιτών, την ΝΕΑ ΛΑΡΙΣΑ».

Από την πλευρά του ο Ντίνος Διαμάντος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση του Μιχάλη Σακελάρη να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την αδέσμευτη Αυτοδιοικητική κίνηση της Νέας Λάρισας προσθέτει μία σημαντική δυναμική στην προσπάθεια μας. Διότι, είναι ένας συμπολίτης ο οποίος έχει σημαντικό αποτύπωμα ήδη στα κοινά της πόλης. Μέσα από την ίδια την κοινωνία της έκφρασης των πολιτών (συνοικιακά συμβούλια, Σύλλογοι) αλλά και μέσα από αγωνιστική πολιτική δράση. Άλλωστε, το πολιτικό πλαίσιο της Νέας Λάρισας καταλήγει σε ένα σαφές αυτοδιοικητικό και βαθύτατα πολιτικό μήνυμα: Δήμος Ισχυρός… Ανεξάρτητος! Και στη κατεύθυνση αυτή, με σθεναρή αντίσταση σε κεντρικές πολιτικές που συνθλίβουν την αξιοπρέπεια των πολιτών αλλά, και με δημιουργικό λόγο μέσα από ένα στρατηγικό τοπικό αναπτυξιακό σχέδιο η Νέα Λάρισα με την συνένωση δυνάμεων και προσώπων με ειδικό πολιτικό βάρος και εμβέλεια όπως αυτό του Μιχάλη Σακελάρη, μπορούμε να ελπίζουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ