ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΧΙΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Στόχος είναι να οργανώσουμε το μέλλον και όχι να αναλύσουμε το παρελθόν.Να προχωρήσουμε με βάση τις ανάγκες του τόπου και όχι των πιστωτών και φυσικά να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας απέναντι στους κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένους και κυρίως απέναντι στους νέους.

Σε αυτό ακριβώς το πνεύμα κινείται και ο συγγραφέας!!»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων στο πλαίσιο εκδήλωσης  που διοργάνωσε την Τετάρτη, στο θέατρο ΟΥΗΛ, το βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας  κ.Διονύση Χιόνη «Ελληνική κρίση- Η περιπέτεια του Χρέους»>

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα μνημόνια είναι καταστροφικά, έγιναν λάθη στην εφαρμογή τους αλλά δεν παύουμε να υποστηρίζουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές , τόνισε χαρακτηριστικά στη τοποθέτησή του ο  εκδότης Γ. Κύρτσος ενώ τόσο  ο πρόεδρος της Νέας  Μέρας  κ.Χρ.Ζώης όσο  και ο  δ/ντής ειδήσεων της Θεσσαλία τηλεόραση  κ.Γ. Κολλάτος, που ήταν κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης αναφέρθηκαν στην αναλυτική και εμπεριστατωμένη γραφή του Δ. Χιόνη, τις αιτίες διόγκωσης της κρίσης αλλά και τις προοπτικές αντιμετώπισής  της.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ