Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤ. ΣΟΥΡΛΑ

σουρλ1Μία πρώτου μεγέθους έκπληξη επιφύλαξε η σημερινή ανακοίνωση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Λάρισας από τον Κ. Αγοραστό, αφού από το ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο έλειπε το όνομα του δικηγόρου Στέλιου Σούρλα γνωστού για τη δράση του ως προέδρου του συνδέσμου Σαρακατσαναίων του νομού.

Και δεν θα επρόκειτο για έκπληξη αν δεν είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις από την πλευρά του κ. Σούρλα για την υποψηφιότητά του και μάλιστα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, υπήρχαν σχετικές αναρτήσεις φωτογραφιών με το λογότυπο του συνδυασμού αλλά και κείμενα για την υποψηφιότητά του, όπως το παρακάτω:

«Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ!!» δίπλα στη φωτογραφία που εμφάνιζε το νεαρό δικηγόρο ως υποψήφιο της παράταξης «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Κ. Αγοραστού.

Τι έγινε τελικά και έμεινε ο κ. Σούρλας εκτός συνδυασμού;

Όπως μαθαίνουμε κάποιες αναρτήσεις του κ. Σούρλα στο facebook, κάποιες απόψεις του που δεν ταίριαζαν με τη φιλοσοφία του κ. Αγοραστού, αλλά και κάποιες φωτογραφίες ήταν αρκετές για να βάλουν από την πλευρά του περιφερειάρχη τέλος σε μια συνεργασία πριν καλά – καλά ξεκινήσει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ