ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ!

68 Αυτό το ποδήλατο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων είναι φτιαγμένα από ατόφιο χρυσάφι! Το ένα και μοναδικό mountain bike (ποδήλατο βουνού) κατασκευάστηκε από χρυσό 24 καρατίων και έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία The House of Solid Gold, που εδρεύει στην Καλιφόρνια.

Καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου με χρυσό, και έρχεται με κάλυμμα καθίσματος κατασκευασμένο από καφέ αλιγάτορα, καθώς και ένα μοναδικό μπουκάλι νερού επικαλυμμένο με ατόφιο χρυσάφι και διακοσμημένο με stingray δέρμα.

69 Χρειάστηκαν 750 ώρες για να κατασκευαστεί το περίτεχνο ποδήλατο, το οποίο διαθέτει και την υπογραφή του καλλιτέχνη.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα τέτοιο μοναδικό ποδήλατο , θα πρέπει να βιαστούν καθώς θα κατασκευαστούν μόνο 12 τέτοια ποδήλατα.

Ο Hugh Power, Διευθύνων Σύμβουλος του House of Solid Gold , δήλωσε : «Η ιδέα μου ήρθε ενώ έκανα ποδήλατο με ένα mountain bike. Κατά τη διάρκεια αυτής της βόλτα μου γεννήθηκε η ιδέα για την κατασκευή ενός χρυσού ποδήλατου, με την τελευταία τεχνολογία. »Αλλά η πραγματική πρόκληση που αντιμετώπισα ήταν να βεβαιωθώ ότι το ποδήλατο θα δουλεύει όπως ένα κανονικό ποδήλατο.»

Όμως, παρά την υψηλή τιμή του, οι μελλοντικοί αγοραστές θα πρέπει να ξέρουν ότι τα έσοδα από το ποδήλατο θα πάνε για έναν καλό σκοπό .

Ο 57χρονος επιχειρηματίας πρόσθεσε: «Το τίμημα για το ποδήλατο είναι τόσο μεγάλο , επειδή τα περισσότερα – αν όχι όλα – τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

»Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία είναι μια παγκόσμια μη κερδοσκοπική, μη – θρησκευτική φιλανθρωπική οργάνωση που κάνει πολύ εντυπωσιακό έργο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της βίας σε όλο τον κόσμο .

»Και η αγορά του ποδηλάτου είναι περισσότερο ένας τρόπος ώστε οι εύποροι να δωρίσουν τα χρήματά τους για μια μεγάλη κοσμική αιτία, και ταυτόχρονα να πάρουν το ποδήλατο ως αντάλλαγμα».

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ