ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ

Φυλλάδιο 5 (Αντιγραφή)Άρχισαν μοιράζονται στην Λάρισα τα πρώτα φυλλάδια των υποψηφίων. Ένα πρωτότυπο φυλλάδιο μοιράζει η Λία Γκουντρουμπή Θώμου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την “Συμπαράταξη Λαρισαίων” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Καλογιάννη.

Το φυλλάδιο θυμίζει καρτ ποστάλ καθώς στην μία όψη του απεικονίζεται μία φωτογραφία της Λάρισας, η οποία μάλιστα δεν είναι πάντα η ίδια αλλά υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές φωτογραφίες. Η πίσω πλευρά είναι ίδια σε όλα τα φυλλάδια και αναφέρεται στην υποψήφια.
Το φυλλάδιο έχει ανέβει και στην Likepage της στο facebook συνοδευόμενο από το εξής κείμενο:

Φυλλάδιο 3 (Αντιγραφή)“Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα όλοι εμείς οι υποψήφιοι προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας με διάφορους τρόπους. Προσωπικά, θέλω αυτό το λίγο διάστημα της προεκλογικής περιόδου να σας μιλήσω για την πόλη μας με ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τρόπο. Σήμερα μοίρασα τα πρώτα φυλλάδια. Ήθελα να έχω ένα φυλλάδιο διαφορετικό από τα άλλα. Κάτι που δεν θα αφορά μόνο εμένα και τις εκλογές. Κάτι που να μην καταλήγει εύκολα και αμέσως στο καλάθι τον σκουπιδιών.

Φυλλάδιο 1 (Αντιγραφή)Ίσως σας χρησιμεύσει – διακοσμήσει κάποιον τοίχο στο γραφείο, στο σπίτι, ίσως καταλήξει με μαγνητάκι στο ψυγείο σας. Ο Δημήτρης Παπαδημητρούλας Art+ Studio έκανε την ιδέα μου πράξη και ιδού το αποτέλεσμα: Ελπίζω να σας αρέσει. Και το φυλλάδιο είναι μόνο η αρχή… Έπεται συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ