ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ»

ΛΑΡΙΣΑ (Αντιγραφή)Ο ΓΥΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ άλλαξε. Από πέρυσι ο αγώνας  διεξάγεται στον πεζόδρομο πλάι στις όχθες του Πηνειού και πλέον  ονομάζεται «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαΐου ώρα 11.00 και περιλαμβάνει δύο διαδρομές. Η πρώτη είναι 4 χλμ. (κυρίως για τα παιδιά) και η δεύτερη 8 χλμ. Η  αφετηρία καθώς και ο τερματισμός, θα είναι η δυτική όχθη, απέναντι από το λιμανάκι του ποταμού.

Η εκδήλωση που έχει πλέον καθιερωθεί στην καρδιά των Λαρισαίων σαν γιορτή των εκδηλώσεων του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού στην πόλη μας, διοργανώνεται για 21η συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με στόχο να αναδειχθεί η ευγενής άμιλλα σαν μέσο συναγωνισμού σ΄ όλες τις μορφές της κοινωνικής δράσης.

Η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται για μια ακόμη φορά μεγάλη και η Δ/νση Αθλητισμού-Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής με τους ανθρώπους της, με την δυναμική που τους δίνει η τεχνογνωσία τόσων ετών, είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που με τη συνδρομή τους στηρίζουν το οργανωτικό μέρος του αγώνα, εθελοντικά και με κίνητρο μόνο την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά και από 08.00 έως 14.00, στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού, Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8α και Ρούζβελτ, καθώς και στην Αφετηρία, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ