ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΟΕΟ?

ael (Αντιγραφή)«Καμπάνα» λέει για τον ΠΑΟΚ  μετά τα αίσχη του πρόσφατου ημιτελικού για το κύπελλο Ελλάδας. Μείον 3 βαθμοί και 2 αγωνιστικές δίχως κόσμο. Την ίδια ώρα «στα μαλακά» έπεσε η  ΑΕΛ για τις … ομορφιές στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας  Γ’ Εθνικής.

1350 ευρώ πρόστιμο αντί για τιμωρία της έδρας , τιμωρία που κινδύνευε να εκτίσει  στη Β’ Εθνική. Έπαιξε το ρόλο της η απόφαση  για τον ΠΑΟΚ, έσπευσαν οι … αναλυτές.

Διαφωνώ!! Ας  είναι καλά η … υπερασπιστική γραμμή.

ΝΑΙ  ΚΥΡΙΟΙ. Τα πετάξαμε τα καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν χαλασμένα.Άρα προστασία  της σωματικής ακεραιότητας των οπαδών μας!

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. Μπήκαμε 50-100 νοματαίοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για να κρεμάσουμε πανό.Βλέπετε οι πρώτοι που το επιχείρησαν ήταν … κοντοί  και δεν έφταναν.Δηλαδή διώκεται και η αλληλεγγύη τώρα?!!

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. Πετάξαμε μπουκάλια με νερό, δεν το αρνούμαστε. Έλεος!! Το θερμόμετρο στο γήπεδο της Λειβαδιάς το είδατε? Στους παίκτες μας τα ρίξαμε για να… ξεδιψάσουν!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ, που θα έλεγε και ο τρισμέγιστος Ζαμπέτας.

Αθάνατο ελληνικό βιλαέτι…

ΥΓ. Α, να θυμηθούμε να φτιάξουμε και το γήπεδο της Λειβαδιάς, μια που ξεκινήσαμε την … ανακαίνισή  του. Αφανίστηκα πάλι, που λέει και μια φίλη…

Ειρήνη  Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ