3 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ Ο Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ 15th HEREYA OPEN 2024

Έλαμψαν οι αθλητές του Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ στο διεθνές όπεν που διεξήχθη 22 Απριλίου στην Σόφια της Βουλγαρίας κατακτώντας 3 χρυσά με τους Κωνσταντά Θεόδωρο -63 Εφήβων που αγωνίστηκε ως μέλος του Συλλόγου, και Ρόπλο Κωνσταντίνο -27 παμπαίδων, Τόλη Αντωνία -33 Πανκορασίδων και 1 αργυρό με τον Ανδρεάδη Ιωάννη-Ευθύμιο +57 παμπαίδων.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Τόλης Κωνσταντίνος αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.

Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν ως μέλη της επίλεκτης ομάδας της ΕΝΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οι αθλητές του Τυρνάβου εντυπωσίασαν με την αγωνιστικότητά και την αποτελεσματικότητά τους καθώς οι 4 μικροί αθλητές αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε ένα όπεν του εξωτερικοί.

Επίσης συμμετείχε η Μπάρδα Σωτηρία Διεθνής διαιτητής και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής Ντιντός Χρήστος συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους ευχαριστεί τους προπονητές της ΕΤΑΒΕ Παλτόγλου Χάρη, ΧριστίδηΑνδρέα και Μεχτερίδη Στέλιο οι οποίοι βοήθησαν τους αθλητές να αποδώσουν τα μέγιστα, τον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ κ. Μανώλη Χρήστο που εδώ και χρόνια με την επίλεκτη ομάδα βοηθά στην ανάπτυξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς που ταξίδεψαν και βοήθησαν από την δική τους πλευρά τους αθλητές, γνωρίζοντας και αυτοί από κοντά την διαφορετικότητα ενός διεθνούς μίτιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ