Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Συνολικά 1059 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα “ρίχνονται” σταδιακά ανά ηλικιακή κατηγορία μέσα στην εβδομάδα, στην μάχη της διάκρισης στην μεγαλύτερη γιορτή τένις της χώρας.

Ανάμεσα τους και 73 αθλητές και αθλήτριες από την Λάρισα με ελπίδες για διάκριση στο βάθρο των νικητών, στα αγωνίσματα του μονού, διπλού και μικτού στις κατηγορίες τους

Η ΕΦΟΑ συναισθανόμενη τις απώλειες και τις δυσκολίες που βίωσαν οι συμπατριώτες μας στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας από την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε τον τόπο, τις περιουσίες και πάνω απ΄όλα τους ανθρώπους τους, καταδεικνύοντας πνεύμα αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης και υποστήριξης στις πληγείσες περιοχές ανέθεσε τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors στη Λάρισα και στην Νίκαια Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Δήμο Κιλελέρ και την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, φορείς τους οποίους ευχαριστεί.

Ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια σε υποδομές και αγωνιστικές δράσεις στη Θεσσαλία, η ΕΦΟΑ εκφράζει την απόλυτη βεβαιότητα για τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Διευθυντής των Αγώνων έχει οριστεί ο κ. Δημήτρης Καφφές, τον οποίο ευχαριστεί η ΕΦΟΑ για την εθελοντική προσφορά του στη διοργάνωση

Την τεχνική υποστήριξη του πρωταθλήματος έχει αναλάβει ο Λαρισαίος ομοσπονδιακός προπονητής κ. Μίζιος Δημήτριος
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την υποστήριξη των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας.
Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτρη Κουρέτα, και τους Δημάρχους, Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο, Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή τους, για την διοργάνωση των αγώνων, καθώς και όλους τους χορηγούς.

Η Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Προέδρους των Σωματείων-Μελών της ΕΦΟΑ που διοργανώνουν τις επί μέρους ηλικιακές κατηγορίες, «Ο.Α. Νίκαια Λάρισας» (18 ετών), «Ο.Α. Φοίβος Λαρισας» (16 ετών), «Α.Α. Λάρισας» (14 & 10 ετών), «Α.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή» (12 ετών)
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να στηρίξει με την παρουσία του τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με το θέαμα να είναι απολαυστικό στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας.»
Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, δράσεις ενίσχυσης και διάδοσης του αθλήματος θα κορυφωθούν τις προσεχείς ημέρες, όπως ενημέρωσε ο κ. Δημήτρης Μίζιος

Από σήμερα Πέμπτη
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με πλούσιο πρόγραμμα αγώνων συνεχίζεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης στην Λάρισα.
Από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ οι ρακέτες “παίρνουν” φωτιά στην μάχη της διάκρισης, στο κορυφαίο σε ποιότητα και ανταγωνισμό πρωτάθλημα της χώρας.
Στην ακαδημία αντισφαίρισης Λάρισας από σήμερα Πέμπτη ξεκινούν τα προημιτελικά των κατηγοριών κάτω των 10 ετών, με τους τελικούς αγοριών και κοριτσιών να είναι προγραμματισμένοι την Κυριακή 28/4.
Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι προκριματικοί αγώνες στον σύλλογο Αντισφαίριση και ζωή με πλούσιο πρόγραμμα αγώνων σε μοκέτες και χώμα.
Από σήμερα Πέμπτη ξεκινούν τα προκριματικά στις κατηγορίες κάτω των 14 ετών (ακαδημία αντισφαίρισης Λάρισας) και κάτω των 16 (ΟΑ Φοίβος Λάρισας). Ο ανταγωνισμός προβλέπεται τεράστιος μιας και η κατηγορία πέραν του πρεστίζ της νίκης σε πανελλήνιο επίπεδο πριμοδοτείται με μοριοδοτηση για την εισαγωγή των πρώτων στα ΑΕΙ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ