ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΡΓΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ 1,55 ΕΚ. € ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το έργο θα κατασκευασθεί στην Κτηματική περιοχή του Τ.Ο.Ε.Β. Τυρνάβου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Π.Ε. Λάρισας – Δ/νση Τεχνικών Εργων προχώρησε στη διεξαγωγή με δημόσιο ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία δημοπράτησης  για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ-ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ».

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 17-05-2024, ημέρα Παρασκευή,
Ως ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10.30 π.μ.
Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 23-05-2024, ημέρα Πέμπτη. Ως ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 10.30 π.μ.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από αρμόδια επιτροπή.
Το έργο “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ-ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ» συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

α) κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ B) κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ, με προϋπολογισμό 1.252.419,36 € (δαπάνη εργασιών,
ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ» ανέρχεται στο ποσό 1.252.419,36 ΕΥΡΩ (χωρίς Φ.Π.Α.) και στο ποσό των 1.553.000,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.).

Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι 12 (Δώδεκα) μήνες.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020” με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και συγκεκριμένα από την ΣΑ 082/1.

Το έργο θα κατασκευασθεί στην Κτηματική περιοχή του Τ.Ο.Ε.Β. Τυρνάβου και συγκεκριμένα στο Δήμο Τυρνάβου. Η προτεινόμενη επένδυση αφορά στην κατασκευή υπόγειων αγωγών άρδευσης και στον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού είκοσι εννέα υφιστάμενων γεωτρήσεων. Το συνολικό μήκος των αγωγών άρδευσης είναι περίπου 6.000 μέτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ