Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ŋˁā-HǍmŊˏÅӠ 17 ɏՍɏՠ2012-؇֏֏щmŊˏÉʁ ԌnjTn(EUROKINISSI)Σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στην Ελασσόνα,  θα γίνει η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού  «Θεσσαλών Συμπολιτεία»  στην αίθουσα «Βασίλης Φαρμάκης». Θα μιλήσουν ο υποψήφιος  περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης Νίκος Τσιλιμίγκας και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης  στην Π.Ε. Λάρισας Ευ. Λιακούλη

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κ. Ευ. Λιακούλη συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ν.Τσιλιμίγκα  θα επισκεφθεί  αύριο Τρίτη 6 Μαΐου  το πρωί την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας στις 12:00 το μεσημέρι και στη 1 μ.μ  τις  Φυλακές.

Ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την «Λαϊκή Συσπείρωση», σήμερα Τρίτη 6/4/, στις 20:30 μ.μ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Πυργετό.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού “Λάρισα Νέα Αρχή” και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου θα μιλήσει αύριο στους κατοίκους της Ανθούπολης και στην πλατεία του ΑΤΑ στις 19:00 και 20:30 αντίστοιχα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, επικεφαλής της Νέας Λάρισας Ντ. Διαμάντος θα επισκεφθεί σήμερα: 10:00: Τις πιάτσες των ΤΑΧΙ

11:00: Επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφέρειας (ΝΟΜΑΡΧΙΑ)

17:30: Τη Φαλάνη (Παρακολούθηση φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Φαλανιακού –Σμόλικα)

18:30: Την πλατεία της Ανθούπολης

19:00: Ομιλία στην πλατεία Ζιαζιά, στη Χαραυγή (παραπλεύρως Αγίας Σοφίας)

20:00: Παρουσίαση του βιβλίου «Η Αποστολή» του Αλέξανδρου Νάρη, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Δήμου Λαρισαίων με τη Νέα Λάρισα, στο Επιμελητήριο Λάρισας. Θα προλογήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Νέας Λάρισας, Ντίνος Διαμάντος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας και οι υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη 06/05/2014 την Πυροσβεστική Υπηρεσία (9:00 π.μ.), τη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας (10:30 π.μ.), την 8η ΕΜΑΚ (12:30 μ.μ.) και τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας (1:30 μ.μ.). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα περιοδεύσουν στις συνοικίες των Πυροβολικών (6:30 μ.μ.) και Αβέρωφ (7:30 μ.μ.), ενώ στις 9 το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει στην πλατεία του Αβέρωφ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στέλιος Χατζηκράχτης θα μιλήσει σήμερα Τρίτη 6 Μαϊου στη ΡΟΔΙΑ στις 8.30 μ.μ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος θα μιλήσει σήμερα στη 1 μ.μ. στην Καλλιπεύκη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ