ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ν. ΜΑΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

χαΣύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων και υποψηφίους δημάρχους Τυρνάβου ενόψει της ανοικτής εκδήλωσης που θέλει να διοργανώσει το Σάββατο στην πλατεία του Τυρνάβου η Χρυσή Αυγή, συγκαλεί αύριο στις 9 το πρωί ο νυν δήμαρχος Τυρνάβου.

???????????????????????????????Μία τέτοια κίνηση θα είχε νόημα αν οι επικεφαλής είχαν κάποιο θεσμικό ρόλο και αν δεν υπήρχε δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο σε λειτουργία, ώστε να αποφασίσουν για το ποια στάση θα τηρήσουν απέναντι στη Χ.Α.

Ομως ούτε θεσμικό ρόλο έχουν οι επικεφαλής αλλά το κυριότερο υπάρχει και δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο που λειτουργεί ώστε να πάρει αποφάσεις για το αν είναι ή όχι επιθυμητή στον Τύρναβο η Χ.Α.

Παράλληλα όμως όταν ο νυν δήμαρχος μέχρι σήμερα καλούσε τον βουλευτή της Χ.Α. σε επίσημες εκδηλώσεις, όταν αντιδήμαρχοι έβγαιναν φωτογραφία με τον βουλευτή της Χ.Α. ο οποίος ήταν και μεταξύ των καλεσμένων στο γάμο του νυν δημάρχου τότε με μεγάλη σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι η ενέργεια του δημάρχου να συγκαλέσει σύσκεψη για το θέμα της Χ.Α. είναι πέρα για πέρα υποκριτική.

Επίσης ο δήμαρχος θα πρέπει να απαντήσει για τους πέραν του εντυπωσιασμού λόγους που συγκαλεί τη σύσκεψη όταν είναι σε όλους γνωστό ότι η Χ.Α. πήρε άδεια για την εκδήλωση από την αστυνομία.

 

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αστ. Ροντούλης που δέχθηκε τηλεφωνικώς πρόσκληση για την αυριανή σύσκεψη απαίτησε να του σταλεί η πρόσκληση γραπτώς ώστε να γίνεται σαφές το αντικείμενο της σύσκεψης.

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΧΩΣΗΣ

Εξάλλου σήμερα με αφορμή τη συγκέντρωση της Χ.Α. το Σάββατο η παράταξη “ΣυνΠολιτεία – Στροφή στον Πολίτη” με επικεφαλής τον Π. Σαρχώση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Καλούμε τους πολίτες του Τυρνάβου να γυρίσουν την πλάτη στη Χρυσή Αυγή. Η συγκέντρωση της, στη πόλη μας το Σάββατο, να αντιμετωπιστεί με ήρεμο φρόνημα.  Να αποξενώσουμε τις νεοναζιστικές προκλήσεις που είναι εντελώς ξένες στη δικιά μας κοινωνία. Κανείς Τυρναβίτης στην συγκέντρωση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ