Η SAVE THE CHILDREN ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ …ΣΕΞΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

357 Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας για να γνωρίζει ότι το σεξ πουλάει. Τι γίνεται όμως αν το θέμα στο οποίο προσπαθείτε να επιστήσετε την προσοχή των ανθρώπων δεν είναι σέξι;
Πώς ευαισθητοποιείτε τον κόσμο τότε;

Μια διαφορετική νέα διαφήμιση από το Save the Children (Σώστε τα Παιδιά) που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει ήδη πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές στο You Tube. Στη διαφήμιση τονίζεται το γεγονός ότι αν και η παιδική φτώχεια δεν είναι σέξι, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που αξίζει την προσοχή μας.

“Πέρα από λουλούδια για την Γιορτή της Μητέρας, θέλουμε οι άνθρωποι να κάνουν κάτι για τις μητέρες που αντιμετωπίζουν ακραίες προκλήσεις κάθε μέρα,” είπε η πρόεδρος του Save the Children, Carolyn Miles.

“Γι ‘αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο που όχι μόνο θα τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων, αλλά και θα τους κάνει να δράσουν. Γνωρίζουμε ότι οι μητέρες και τα μωρά που αγωνίζονται να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια του πολέμου και των καταστροφών, δεν είναι σέξι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.”


independent.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ