ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

???????????????????????????????Τη Δημοτική Επιχείρηση των Σφαγείων επισκέφτηκε την Τρίτη το πρωί ο υπ. Δήμαρχος Τυρνάβου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δράση Πολιτών» Στέλιος Ροντούλης, όπου και συναντήθηκε με τους εργαζομένους της επιχείρησης. Κατά τη συνάντηση οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα εργασιακά αλλά και στα ευρύτερα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία των Σφαγείων.

Μετά την ενημέρωση που δέχθηκε από τους εργαζομένους ο υπ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε για τα παρακάτω:

α) Αλλαγή του καταστατικού της επιχείρησης έτσι ώστε ο εκάστοτε Πρόεδρος του Σωματείου Εκδοροσφαγέων να συμμετέχει στη Διοίκηση των σφαγείων.

β) Στελέχωση της Διοίκησης με άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο.

γ) Αποτελεσματικές δράσεις προβολής για την ενίσχυση του κύκλου εργασιών, γεγονός που θα ενισχύσει, τόσο το εισόδημα των εργαζομένων όσο και τη φήμη της επιχείρησης.

δ) Βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής, για να κάνουν οι εργαζόμενοι με ασφάλεια τη δουλειά τους, χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

ε) Αγορά μηχανήματος για την ορθή διαχείριση των υποπροϊόντων του Σφαγείου.

στ) Ενίσχυση του εισοδήματος των εκδοροσφαγέων.

Τέλος, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δράση Πολιτών», τόνισε με έμφαση ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης «γεγονός που θα αποβεί επ’ ωφελεία του καταναλωτή, του κτηνοτρόφου και του Δήμου», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά την Κτηνιατρική Υπηρεσία και τους ανθρώπους της για την προσφορά τους στην επιχείρηση  όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ