ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

kileler1 (Αντιγραφή)“Αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου Κιλελέρ στη δυσκολότερη περίοδο για τη χώρα μας και την Αυτοδιοίκηση. Όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι στην κρίση αλλά καταφέραμε να μηδενίσουμε και το χρέος των 4,2 εκατ. ευρώ, που μας κληροδότησαν οι προκάτοχοί μας. Αποδείξαμε ότι πετύχαμε στα δύσκολα και πλέον στη νέα εποχή τα χρήματα που  δίναμε για το χρέος, θα διοχετευθούν σε πολύ περισσότερες παρεμβάσεις για την ενίσχυση των υποδομών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

μας, σε κάθε χωριό”. Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα περίοδο στον Δήμο Κιλελέρ έστειλε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Κιλελέρ, την ιστορική έδρα του Δήμου.

Έκανε, μάλιστα, ειδική αναφορά στους αγώνες των αγροτών για τα δίκαια αιτήματά τους με αφετηρία τα γεγονότα του 1910 σημειώνοντας ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Κιλελέρ θα ακτινοβολεί εις το διηνεκές . Θύμισε, εξάλλου, ότι ο Δήμος άλλαξε τον τρόπο εορτασμού του Κιλελέρ, όπου κάθε χρόνο γίνονται ενημερωτικές εκδηλώσεις κύρους με αντικείμενο το παρόν και το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

kileler2 (Αντιγραφή)“Όλοι ομολογούν ότι η πορεία μας αυτά τα τρεισήμισι χρόνια ήταν θετική, αφού βάλαμε τον Δήμο μας σε μία σειρά, τον νοικοκυρέψαμε και τον αναδείξαμε ως το μεγάλο αγροτικό Δήμο της χώρας, που στέκεται αλληλέγγυος στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, σε όλους τους δημότες μας. Δε θα επιτρέψουμε αυτή η πορεία να ανακοπεί και κάποιοι να μας γυρίσουν χρόνια πίσω» είπε ο δήμαρχος θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών”.

Ευθείες ήταν οι βολές που εξαπέλυσε ο κ. Κομήτσας κατά της παράταξης Νασιακόπουλου. “Βρίσκονται σε πανικό οι άνθρωποι, γιατί γνωρίζουν ότι την Κυριακή οι πολίτες θα μας δώσουν μεγάλη νίκη. Όσες ψεύτικες υποσχέσεις και να μοιράσουν, δεν πείθουν τον κόσμο, που τους πήρε χαμπάρι. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους στην κάλπη” τόνισε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών και συνέχισε: “Μιλούν για τις απευθείας αναθέσεις στον Δήμο μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αφού εμείς λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στη νομιμότητα. Όλες οι αναθέσεις είναι αναρτημένες στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και μπορεί ο καθένας να τις δει από τον υπολογιστή του. Γιατί δε λένε στον κόσμο ότι έργα από τον Δήμο μας παίρνουν όλοι οι ντόπιοι εργολήπτες, ότι δώσαμε δουλειά σε ανθρώπους που υποστηρίζουν ανοιχτά τον κ. Νασιακόπουλο και τρέχουν στις ομιλίες του; Δεν τους βολεύουν, όμως, αυτές οι αλήθειες. Ας είναι, θα τους κρίνει ο κόσμος για τις συκοφαντίες τους και τον πόλεμο λάσπης που έχουν εξαπολύσει, βλέποντας ότι η νίκη μας θα είναι σαρωτική”, πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Ο κ. Κομήτσας ξεκαθάρισε ότι η δημοτική αρχή τιμά και το τελευταίο ευρώ, που οι πολίτες εισφέρουν από το υστέρημά τους, λειτουργώντας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, με σχέδιο για την κάθε κίνηση, με απόλυτη διαφάνεια στις προμήθειες και στα έργα που εκτελούνται. Θύμισε, εξάλλου, ότι «τρέχει» νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες του Δήμου με ευνοϊκούς όρους καλώντας τους να την εκμεταλλευτούν για να γλυτώσουν πολλά χρήματα.

Κλείνοντας, ο δήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να δώσει τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα για τη μεγάλη νίκη την Κυριακή, που θα είναι νίκη όλων των δημοτών, νίκης της υπευθυνότητας απέναντι στο λαϊκισμό, της προόδου απέναντι στην οπισθοδρόμηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ