ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο 9ος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα, που συνδιοργάνωσαν ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Αμπελώνα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή σήμερα Παρασκευή.

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές ο Ποδηλατικός αυτός Γύρος δεν είναι ποδηλατικός αγώνας, αλλά μια υπέροχη και ιδιαίτερα συμβολική ποδηλατοβόλτα για διπλό σκοπό:
Ø Να εμπνεύσουμε στους νέους την αγάπη προς το ποδήλατο, που αποτελεί το κατεξοχήν φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο και
Ø Να διαδώσουμε ακόμη περισσότερο στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής την ιδέα και το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας!

Ο Ποδηλατικός Γύρος ξεκίνησε από την Νότια είσοδο του Άλσους Αγίου Γεωργίου (Χώρος Γιορτής Κρασιού) και κατέληξε μετά από μια διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, για την τελετή λήξης.
Στο τέλος του ποδηλατικού γύρου έλαβε χώρα μια μικρή τελετή λήξης και κληρώθηκαν πέντε (5) ποδήλατα προσφορά του Συλλόγου, ένα για κάθε σχολείο.
Τέλος, επιδόθηκε σε όλους τους μαθητές ένα αναμνηστικό δίπλωμα, για να θυμούνται την συμμετοχή τους στον 9ο Ποδηλατικό Γύρο Αμπελώνα του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ