Ο ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ. ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ 1.500 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΗ ΝΤΑΪΑΝΑ ΣΕ «ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ»…

702“Λατίνος” εραστής ήταν ο Χουάν Κάρλος ο οποίος κοιμήθηκε με πάνω από 1.500 γυναίκες ενώ δεν είχε διστάσει να φλερτάρει μέχρι παρεξηγήσεως την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μπορεί να πέρασε το προφίλ του Μονάρχη που είναι κοντά στον λαό του ωστόσο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές ορμές του.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την στιγμή που βρέθηκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων το βιβλίο που περιέγραφε τον Χουάν Κάρλος ως έναν επαγγελματία της αποπλάνησης. Σύμφωνα με την συγγραφέα Pilar Eyre αυτό έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών της Νταϊάνας και του Καρόλου με τους δυο τους γιους το 1986 στο θερινό ανάκτορο του Χουάν Κάρλος στην Μαγιόρκα. Σύμφωνα με την συγγραφέα ο Ισπανός Βασιλιάς δεν άφηνε την 25χρονη, τότε Νταϊάνα σε “χλωρό κλαρί”.

Στην Ισπανία πάντως είναι “κοινό μυστικό” ότι ήταν γυναικάς και ότι με την μόνη γυναίκα που δεν μοιραζόταν το κρεβάτι του ήταν η Βασίλισσα Σοφία. Το 2012 αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι έχουν να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι για 35 χρόνια.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, λίγο μετά την ενθρόνισή του ο Χουάν Κάρλος προσέλαβε νέο κουρέα και αφού τον περιποιήθηκε είπε ότι φεύγει για κυνήγι στο Τολέδο. Όταν εκείνη του ζήτησε να πάει μαζί, της είπε ότι θα είναι βαρετά. Η Βασίλισσα αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και έφτασε μέσα στη νύχτα μαζί με τα παιδιά τους.

Εισέβαλε στο σπίτι πήρε παραμάζωμα τους υπηρέτες και άρχισε να ανεβαίνει τρέχοντας τα σκαλοπάτια προς την κρεβατοκάμαρα. Τότε τον είδε αγκαλιά στο κρεβάτι τους με μια Ισπανίδα σταρ του σινεμά.

Μάλιστα, ακόμη και στο ταξίδι του, στη Μποτσουάνα πριν από δυο χρόνια, ο Χουάν Κάρλος φαίνεται πως εκτός από ελέφαντες, είχε πάει να «κυνηγήσει» και γυναίκες. Όπως αποκαλύφθηκε, στο σαφάρι τον συνόδευε η 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, με την οποάι φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό πολλά χρόνια.

«Στην Ισπανία υπάρχουν δύο βασίλισσες», ήταν τότε ο τίτλος της La Stampa για το ταξίδι του βασιλιά στη Μποτσουάνα. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το παράνομο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 σε μια εκδήλωση που είχε διοργανωθεί προς τιμή του Χουάν Κάρλος στην πόλη Ντίτζιγκεν, γενέτειρα της Κορίν.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Χουάν Κάρλος ήταν ένας μπον βιβέρ ο οποίος, εκτός από επαφές με όμορφες παρουσίες, ήθελε απλά να βγαίνει έξω για τάπας με τη μοτοσυκλέτα του.

news247.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ