Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΒΙΑΓΚΡΑ. ΉΤΑΝ ΠΑΝΤΑ «ΕΤΟΙΜΟΣ» ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ…

395Στην αρχαία Ελλάδα οι συνθήκες ζωής ευνοούσαν τη διέγερση και οι άντρες ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να συνευρεθούν ερωτικά. Λογικό.

Οι αρχαίοι δεν κατανάλωναν ποτέ τροφές με λιπαρά και συντηρητικά, που επηρεάζουν τις επιδόσεις του σύγχρονου άνδρα.

Η γυμναστική ήταν τρόπος ζωής των αρχαίων, οι οποίοι πέρναγαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κάνοντας κάποιο άθλημα. Έτσι έχτιζαν κορμί και λίμπιντο επιπέδου, «έσω έτοιμος». Σήμερα κάποια ακραία συμπληρώματα φτιάχνουν καλά σώματα, αλλά επηρεάζουν τη στύση. Τα αναβολικά μπορούν ακόμη και να την καταστρέψουν.

Οι αρχαίοι σε αντίθεση με τους σημερινούς άντρες δεν κάπνιζαν. Το κάπνισμα είναι βασική αιτία ανδρικής ανικανότητας.

Η βασικότερη διαφορά όμως του σύγχρονου από τον αρχαίο εραστή είναι ότι οι αρχαίοι δεν είχαν άγχος και στρες. Οι περισσότεροι γιατροί αποδίδουν τα προβλήματα ερωτικής ανεπάρκειας, στην πιεστική ζωή του σύγχρονου άντρα. Οι αρχαίοι, μάλλον ήταν πιο «κουλ» τύποι και όχι μόνο δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στύσης, προβλήματα στύσης, αλλά πολλές φορές τους συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο.

Το αντικούκου των αρχαίων

Η σεξουαλική διέγερση των αρχαίων ήταν τόσο  συχνή, που αναγκάζονταν να βρίσκουν τρόπους για να την περιορίσουν. Η πιο εύκολη λύση ήταν η μεγάλη κατανάλωση μαρουλιού που θεωρείται αντι-αφροδισιακό. Πολλές φορές κατέφευγαν στη μητέρα φύση και έφτιαχναν αλοιφές από βότανα. Τα αποτελέσματα από τα γιατροσόφια είναι άγνωστα, αλλά όποιος κοιτάξει αγγεία και τοιχογραφίες της αρχαίας Ελλάδας, διαπιστώνει εύκολα ότι οι πρόγονοί μας  ήταν σε όλα πρώτοι!… 

.mixanitouxronou.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com