ΠΑΤΡΑ: ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ…

81p«Παράδεισος» της παιδοφιλίας και του αγοραίου έρωτα με αντικείμενα του πόθου κορίτσια ηλικίας 9, 10 και 12 ετών αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα η Πάτρα.

Πρωταγωνίστριες μικρές από τη γειτονική Ρουμανία οι οποίες με καθοδήγηση έχουν μετατρέψει σε στέκι τους το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrastimes, στόχος είναι η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων, τους οποίους πλησιάζουν προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα την ερωτική συνεύρεση.

Το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος της ανήλικης και ανάλογα αυξάνεται με το ποσό να φτάνει στα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει. Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες, καθημερινά στο επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και της οδού Πατρέως βρίσκονται από νωρίς το πρωί μόνιμοι θαμώνες και οι μικρές τους οδηγούν μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες, οι οποίες διαθέτουν κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί σε υπόγειους χώρους.

koutipandoras.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com