ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ

«Καταστροφικό» χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι διέπεται από μια «λογική αρπαχτής που θα τσιμεντοποιήσει τα πάντα».

«Είναι ένα καταστροφικό νομοσχέδιο, το οποίο και βουλευτές της πλειοψηφίας έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν, όπως η κυρία Πιπιλή και το οποίο θα κάνει πολύ μεγάλη ζημιά αν ψηφιστεί και στο περιβάλλον, στο θαλάσσιο πλούτο μας, αλλά και στη βιωσιμότητα και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος, καθώς με μια λογική αρπαχτής θα τσιμεντοποιήσει τα πάντα» τόνισε.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Παπαδημούλης τόνισε: «Εμείς είμαστε έτοιμοι και ανοιχτοί να δράσουμε από κοινού και με άλλους που έχουν τον ίδιο ή παρόμοιο στόχο είτε για να προωθήσουμε κάτι θετικό είτε για να αποτρέψουμε κάτι αρνητικό. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, και φάνηκε από τις πρωτοβουλίες που πήραμε στο θέμα της μικρής ΔΕΗ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει, παρά τις διαφορές, και συνομιλητές και συμμάχους».

Ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την εκτίμηση ότι για το θέμα του αιγιαλού «η κυβέρνηση θα ανακρούσει πρύμναν και θα το μεταθέσει για αργότερα, ενώ είχε σκοπό να το ψηφίσει πριν τις ευρωεκλογές».

«Σημειώνω δε ότι δεν είναι στα λεγόμενα μνημονιακά προαπαιτούμενα, αλλά εξυπηρετεί αρπαχτικά επιχειρηματικά συμφέροντα» προσθέτει.

news.in.gr/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ