ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

dolofonosΣτον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την δολοφονία του 39χρονου στενού συγγενή τους στο Αστρος Κυνουρίας. Εκτός από τον 75χρονο πατέρα του θύματος, για την υπόθεση συνελήφθησαν και κατηγορούνται η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος κι αδερφός του πατέρα του, η 70χρονη θεία του θύματος και σύζυγος του 71χρονου, καθώς και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος και σύζυγος της αδερφής του θύματος.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, το μεσημέρι του δεκαπενταύγουστου ο 75χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 39χρονο γιο του έπειτα από φραστικό επεισόδιο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου αδελφού του, τοποθέτησαν το πτώμα του 39χρονου στο πίσω κάθισμα ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και πήγαν πλησίον του βιολογικού καθαρισμού ‘Αστρους σε ερημική περιοχή, όπου και προκάλεσαν πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι του δράστη.

Παράλληλα, η 67χρονη μητέρα του θύματος και η 70χρονη, προέβησαν στον λεπτομερή καθαρισμό της αυλής του σπιτιού, με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριελήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ