ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ Η ΤΑΣΗ ΛΥΚΟΥΔΗ

ΛΥΚΟΥΔΗΣΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα του Φ. Κουβέλη, με τα στελέχη του να «ψάχνονται» προ άλλους χώρους. Σήμερα το απόγευμα, σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Σπ. Λυκούδης αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση της Μεταρρυθμιστικής από τη ΔΗΜΑΡ, πυροδοτώντας εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη που τον ακολουθούν (26 πρόσωπα στα 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής) τάσσονται υπέρ της επανένωσης των δυνάμεων του κεντροαριστερού χώρου και θέλουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασίσουν αν θα συγκροτήσουν πολιτική κίνηση ή κόμμα , καθώς ο Σπύρος Λυκούδης φέρεται να συζητά με στελέχη τόσο της ΔΗΜΑΡ όπως ο Βας. Οικονόμου, όσο και του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γ. Φλωρίδης.

Η αποχώρηση της ομάδας Λυκούδη από τη ΔΗΜΑΡ προϊδεάζει για αδιέξοδο σε τυχόν υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση η Μεταρρυθμιστική Τάση θα έμενε για να διεκδικήσει το κόμμα.

newsbomb.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com