ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

φαρσαλαΣε εκλογή προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αντιπροσώπων στη συνέλευση της ΠΕΔ προχώρησε χθες και το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του οργάνου.

Σύμφωνα με τις ψηφοφορίες ο κ. Βάιος Νικολάου με 20 ψήφους εκλέχθηκε πρόεδρος, ο κ. Νίκος Γκατζόγιας με 17 ψήφους εκλέχθηκε αντιπρόεδρος και ο κ. Βασίλειος Πατσιούρας, με 16 ψήφους εκλέχθηκε γραμματέας.

Στην οικονομική επιτροπή της οποίας πρόεδρος θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Αρης Καραχάλιος, εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι κ.κ. Γιώργος Αγγελακόπουλος, Σοφία Ταστεμίρογλου, Νίκος Τριανταφύλλου και Σπύρος Τσιάμπας και από

την αντιπολίτευση οι κ.κ. Δημήτριος Γκίζας και Ευάγγελος Κατσιαούνης.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Δημήτριος Μπαμπανίκας. Τακτικά μέλη εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι κ.κ.: Γιάννης Βασιλείου, Απόστολος Κυριαζής, Κική Παναγιωτοπούλου και Ηλίας Χολέβας και από την αντιπολίτευση οι κ.κ.: Γιώργος Νταφόπουλος και Γιώργος Αρσενόπουλος. Τέλος, εκπρόσωποι του Δήμου Φαρσάλων στη Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας πέραν του δημάρχου που μετέχει αυτοδίκαια εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ο Απόστολος Κυριαζής και από την αντιπολίτευση ο Χρήστος Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ