ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

δημαρχείο αγιάςΠροεδρείο δημοτικού συμβουλίου, Οικονομική Επιτροπή, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και αντιπροσώπους στη συνέλευση της ΠΕΔ εξέλεξε χθες και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αγιάς.

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννης Αργυρούλης με 24 ψήφους, αντιπρόεδρος ο προερχόμενος από τη μείζονα μειοψηφία Γιάννης Αναστασίου επίσης με 24 ψήφους και γραμματέας ο κ. Γιώργος Κούκας, της πλειοψηφίας με 24 ψήφους επίσης.

Στην Οικονομική Επιτροπή πέραν του δημάρχου που ορίστηκε πρόεδρος, εκλέχτηκαν οι κ.κ. Αναστασία Ζιούλη, Σωτήριος Μάρκου, Στέφανος Ριζούλης και Βασίλειος Σμυρλής από την πλειοψηφία, Γρηγόρης Καλαγιάς και Αθανάσιος Τριανταφύλλου από τη μειοψηφία.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Βασίλης Λέτσιος και τακτικά μέλη εκλέχτηκαν οι κ.κ. Ρίζος Αγγελακόπουλος, Χριστίνα Γιαννουλέα, Θεόδωρος Σουλιώτης και Αστέριος Τσιώνης από την πλειοψηφία, θανάσιος Ολύμπιος και Θωμάς Σιμούλης από τη μειοψηφία.

Στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, πέραν του δημάρχου που πηγαίνει αυτοδίκαια εκλέχθηκαν οι Βασίλης Λέτσιος από την πλειοψηφία και Αντίγονος Βατζιάς από τη μειοψηφία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ