Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞ

Μόνο οι Ηρακλειώτες έχουν καλύτερες επιδόσεις από τους Λαρισαίους

sex1Το Ηράκλειο της Κρήτης είναι η πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε τέσσερις ακόμη χώρες. Η Λάρισα ακολουθεί το Ηράκλειο αφού σε αυτή την έρευνα οι Λαρισαίοι ήλθαν δεύτεροι.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του διαγωνισμού Durex Loveville για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ. 13 πόλεις σε 5 χώρες διαγωνίστηκαν συνολικά, με την Ελλάδα να καταλαμβάνει το top 3 (σ.σ. η Λάρισα στη 2η και η Αθήνα στην 3η θέση). Κριτήριο του διαγωνισμού ήταν οι υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών με το Ηράκλειο να καταγράφει τις υψηλότερες και τώρα να αναμένει να γιορτάσει τη νίκη του με ένα Durex party με πολλές, απρόσμενες sexy εκπλήξεις.

Η τελική κατάταξη:

1 Ηράκλειο, Ελλάδα

2 Λάρισα, Ελλάδα

3 Αθήνα, Ελλάδα

4 Λευκωσία, Κύπρος

5 Βουκουρέστι, Ρουμανία

6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

7 Πάτρα, Ελλάδα

8 Κωστάντζα, Ρουμανία

9 Κλουζ, Ρουμανία

10 Ιάσιο, Ρουμανία

11 Σόφια, Βουλγαρία

12 Βελιγράδι, Σερβία

13 Τιμισοάρα, Ρουμανία

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός Durex Loveville που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών.

Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook (www.facebook.com/DurexGreece) καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.

Το Ηράκλειο έκανε τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών στο διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου.

Παράλληλα, για να βοηθήσει τους fans να συμβάλλουν στην προσπάθεια ακόμα και αν δεν έχουν ταίρι, η εφαρμογή chat&hook up στο Facebook, έδωσε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και αξέχαστες βραδιές. Επιπλέον, οι fans του Durex στο Facebοok που στοιχημάτισαν για την νικήτρια πόλη, μπήκαν σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ταξίδι στην νικήτρια πόλη και στο Durex party μαζί με πολλά Durex δώρα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com