ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

δεηΕιδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 11-9-14.

1. Από ώρα 08.00-15.00: α) Δημοτικά Διαμερίσματα Δήμου Αγιάς: Έλαφος, Σκλήθρο, Αμυγδαλή, β) Ανατολικό τμήμα στο Καστρί, γ) Δημοτικά Διαμερίσματα Δήμου Κιλελέρ: Καλαμάκι, Κάτω Καλαμάκι.

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 12-9-14.

2. Από ώρα 08.00-15.00: Δρόμοι πόλης Λάρισας: Δημοκρατίας από Απιδανού μέχρι

Γιάγκου, 4ου Συντ/τος Πεζικού από Δημοκρατίας μέχρι Μουσών, Γλαύκης, Διλόφου,

Ανάφης, Απιδανού, Μουσών από Γιάγκου μέχρι Παπανδρέου, Παπανδρέου από Μουσών μέχρι Δαβάκη, Αντ. Καντώνια από Παπανδρέου μέχρι Νο9, Καζατζή Νο 1, 3, 2, 4, 6.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναγράφεται πιο πάνω, γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται κάτω στο έδαφος γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης, όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...