ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΪΑ ΓΚΑΤΖΗΡΟΥΛΗ

ΓΚΑΤΖΗΡΟΥΛΗΉταν πάνω απ όλα μοναδική σύζυγος και μάνα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να απαιτεί  μεγαλεία και ιδιαίτερη προβολή. Υπήρξε μέχρι χθες στα 57 της χρόνια ένας ήρωας  με μοναδικό στόχο να προσφέρει στην οικογένειά της και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου, αλλά και ευρύτερα.

Ο λόγος για την αείμνηστη Αγλαΐα  Γκατζηρούλη, σύζυγος και πιστή σύντροφός για πάνω από 35 χρόνια του ιδιοκτήτη του «Ράδιο Τύρναβος 103.8» και τη τοπικής εφημερίδας «Τα Νέα του Τύρναβου» Κώστα Γκατζηρούλη.

Μετά από πολύμηνη και κυριολεκτικά σκληρή  μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο έδωσε  έναν άνισο αγώνα άφησε την τελευταία της πνοή  στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων. Αυτούς για τους οποίους  είχε τη μόνη έγνοια  και έδωσε τα πάντα δεκαετίες τώρα δίνοντας ουσιαστικό παράδειγμα συζύγου και μάνας.

Η Αγλαϊα Γκατζηρούλη ποτέ  δεν επεδίωξε μεγαλεία και προβολή αν και θα μπορούσε να έχει και τα δύο. Ήθελε η οικογένειά της να είναι  δεμένη  και να έχει στην κοινωνία την αυθεντική εικόνα της Ελληνικής οικογενείας.

Η κακιά αρρώστια την βρήκε ξαφνικά. Σ’ αυτή την άνιση μάχη ήταν κοντά της όλοι, ο σύζυγός της Κώστας, σύντροφος ζωής, τα παιδιά της Βίκυ και Δημήτρης,  η μητέρα της Δήμητρα, τα αδέλφια της, οι υπόλοιποι συγγενείς και οι φίλοι της.

Χθες στις 3 μετά το μεσημέρι πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων είπαν από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Τύρναβου το στερνό αντίο σ’ αυτή την άξια Τυρναβίτισσα, μια σύζυγο και μάνα παράδειγμα προς μίμηση για τις επόμενες γενιές.

Ρεπορτάζ του Κ. Τσόλα στην “Ελευθερία”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ