ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ανταρσυαΠριν λίγες μέρες μόνο επέστρεψε από τις εξεγερμένες νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας η ελληνική αποστολή του διεθνούς αντιφασιστικού καραβανιού αλληλεγγύης που επισκέφθηκε τους ανθρώπους που αντιστέκονται στο φασισμό και πολεμούν σώμα με σώμα με τους νεοφιλελεύθερους,τους ακροδεξιούς και τους νεοναζί συμμάχους της Ουκρανικής κυβέρνησης που στηρίζονται από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε..

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου,στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Πανελλήνιον” θα παραβρεθούν σε εκδήλωση-συζήτηση δύο μέλη της ελληνικής αποστολής που ταξίδεψαν στη φλεγόμενη Ουκρανία,ο Θάνος Ανδρίτσος και ο Κώστας Φουρίκος και θα μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από την αποστολή αλληλεγγύης στους αντιφασίστες μαχητές του Ντόνμπας και των εξεγερμένων περιοχών της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας.

«Οι Λαϊκές Δημοκρατίες που βρίσκονται στα σπάργανα εν μέσω πολέμου, οι αντιφασίστες μαχητές στην Ουκρανία πρέπει να έχουν την ολομέτωπη στήριξη όλων των αγωνιζόμενων και προοδευτικών ανθρώπων στον κόσμο.

Η μάχη τους είναι και δική μας. Η νίκη τους,νίκη μας!

Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες, τους αγωνιστές, τις συλλογικότητες και τη νεολαία της πόλης να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση», αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com